Valor afegit en carpes cap als EUA i l’Aràbia Saudí

LEl fundador d'Actuality Carpas, Francesc Conejoa firma de Vic Actuality Carpas, que fabrica carpes per a aixoplugar esdeveniments socials i empresarials, es veu forçada a explorar el mercat internacional.

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]D[/dropcap]urant aquest 2013, Francesc Conejo director general d’ Actuality Carpas treballa de la mà de la Cambra de Comerç de Barcelona per iniciar el camí de la . Els productes d’Actuality Carpas són estructures efímeres per aixoplugar tota mena d’esdeveniments, casaments, actes socials, institucionals, etc. Un sector que ha notat especialment la crisi. Amb tot l’any 2011 va ser força bo. L’empresa va facturar prop de 500.000 euros, però el 2012 els ingressos van caure fins als 380.000. Davant d’aquesta delicada situació, l’empresa ha decidit explorar els mercats internacionals amb l’objectiu de compensar les pèrdues del mercat interior. “Hem escollit els EUA i Aràbia Saudí, perquè considerem que el producte que tenen és bastant senzill i no tenen la calidesa ni els colors de les nostres carpes”, assegura Conejo, que reconeix que feia temps que portaven ”vetllant” aquesta possiblitat.

[quote align=”center” color=”#999999″]L’empresa va facturar el 2011 prop de 500.000 euros, però l’any passat els ingressos van caure fins als 380.000.[/quote]

Bon disseny i resistència a les condicions meteorològiques

La companyia, que acumula 20 anys d’experiència, ha fet del disseny un dels seus principals actius, a diferència dels seus competidors. Les estructures que produeix han de garantir la seguretat suficient per aguantar les inclemències del temps, com ràfegues de vent o fortes pluges. Actualment, l’empresa dóna feina a 10 treballadors.

 

 

[divider scroll_text=””]

 

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/mcodola[/social] @mcodola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *