Una nova planta química a Sentmenat permetrà a Scharlab triplicar la producció

Scharlab exporta el 80% de la producció i espera augmentar el ràtio arran d’una inversió de 5 milions d’euros

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]L'[/dropcap]empresa catalana Scharlab, fabricant de reactius, dissolvents i material de laboratori, ha invertit 5 milions d’euros en l’ampliació d’una planta química situada a Sentmenat (Vallès Occidental). L’ampliació d’aquestes noves instal·lacions permetrà triplicar la seva capacitat de producció, que ara se situa en 2.000 tones anuals, i ampliar el catàleg de productes.

La inversió ha consistit a construir deu tancs subterranis de 30 metres cúbics i 2.000 metres quadrats de sales d’envasat i nous magatzems de productes inflamables. Actualment l’empresa factura 29 milions d’euros, però per a aquest any Scharlab espera augmentar el percentatge d’exportació, que és del 80% de la producció, i facturar 35 milions d’euros. “El nostre objectiu amb aquesta ampliació és augmentar la capacitat de producció per fer front a la demanda dels nostres usuaris tant a nivell nacional com internacional”, assegura Pere Gallego, director general d’Scharlab. Fins avui, l’empresa comercialitza els seus productes a més de cent països. 

Presència al mercat exterior

Amb més de 65 anys de trajectòria, a través de la seva planta a Espanya i les altres dues plantes que l’empresa té a Polònia i Tailàndia, Scharlab, compta amb capacitat per a subministrar una gran varietat d’articles tals com reactius i productes químics, mitjans de cultiu per a microbiologia, vidre i material general de laboratori, accessoris per a cromatografia, instrumentació i material de seguretat, entre d’altres. L’empresa compta amb més de dos-cents empleats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *