Una empresa manresana obrirà 40 centres d’immersió lingüística en anglès a Europa durant aquest any

L’empresa Kids&Us ofereix l’aprenentatge de l’anglès a partir de la immersió lingüística en nens d’entre 1 i 18 anys. Properament obrirà quatre escoles a la ciutat de Roma i una a Lió

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]D[/dropcap]es de l’any 2003 la manresana Kids&Us creix pels bons resultats que garanteix als alumnes d’entre 1 i 18 anys que volen aprendre anglès. El mètode és la immersió lingüística, que permet millorar les competències en anglès que s’adquireixen en l’escola tradicional. El servei té una bona acollida tant a Catalunya, on disposa de 56 escoles, com als països on s’introdueix. Per a aquest 2013 Kids&Us school of english preveu obrir 40 nous centres i la creació de 200 nous llocs de treball. Quatre de les noves escoles s’obriran a la ciutat de Roma i una a Lió, que serà el segon centre a França, després del de París. A Itàlia, Kids&Us ja és present a les ciutats de Milà, Ascoli Piceno i Lecce. Des de l’any passat, Kids&Us també compta amb un centre a Brusel·les i preveu continuar el procés d’expansió a Bèlgica.

Els nous centres s’obriran en règim de franquícia i s’afegiran als 104 que Kids&Us té repartits arreu de Catalunya, Espanya, Andorra, Bèlgica, França i Itàlia. En l’àmbit espanyol, Kids&Us té una forta presència a la Comunitat de Madrid, amb 16 centres, als quals s’afegiran 7 més a l’inici del curs vinent. Actualment, més de 25.000 nens i nenes aprenen anglès amb Kids&Us.

 Aprendre l’anglès de forma natural

Kids&Us ha desenvolupat un mètode per a l’aprenentatge de l’anglès per a nens i nenes d’entre 1 i 18 anys basat en un model d’immersió lingüística que aconsegueix que els infants adquireixin el llenguatge com ho fan amb la seva llengua materna. La creadora del mètode, l’emprenedora i filòloga de professió Natàlia Perarnau, va començar a desenvolupar el projecte a partir de l’experiència amb els seus propis fills. El mètode va començar a impartir-se a l’escola que Perarnau tenia a la ciutat de Manresa i, després de comprovar-ne els bons resultats, va començar la seva expansió per Catalunya. A data d’avui, hi treballen més de 550 persones a temps complet o parcial.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *