Una aplicació per mòbil sorgida a Cardedeu triomfa a l’Amèrica Llatina

Audiosnaps proposa fer fotografies amb so per donar més realisme a les instantànies

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]Q[/dropcap]uan representa que els nuclis creatius d’èxit haurien de ser a grans ciutats com Nova York, Silicon Valley o Londres, una idea genial com la d’una amplicació per mòbil que ja té més de 150.000 usuaris va sorgir una tarda d’estiu al poble de Cardedeu, al Vallès Oriental. La va idear Marc Sallent que estava fent fotografies amb una colla d’amics en una terrassa i va pensar que a aquelles instantànies els faltava quelcom que els donés més realisme: que se sentissin els ocells que cantaven en aquell moment, els nens jugant i les fulles dels arbres deixant-se portar pel vent. En aquell moment va néixer la idea i la va desenvolupar a través d ela seva empresa. De seguida van presentar l’aplicació en diversos concursos, el primer el Mobile Monday de Londres. A partir d’aquí, Audiosnaps va ser una de els empreses seleccionades per l’acceleradora de start-ups de Telefonica, Wayra, amb la qual van fer el salt a l’Amèrica Llatina després de passar pel Mobile World Congress de Barcelona. L’aplicació ha passat a tenir 20.000 usuaris el desembre de l’any passat a 150.000 actualment, sobretot a Mèxic i el Brasil. L’expansió ha estat inicialment als països de sud Amèrica ja que el preu per aparèixer als mitjans és més econòmic que la inversió que requereix a Europa. L’objectiu ara d’Audiosnaps és créixer a Catalunya i en els països europeus. “El que volem amb Audiosnaps és canviar la fotografia per sempre, que tothom pugui capturar els moments d’una manera molt més rica, intensa i més semblant a la realitat que el que s’ha fet fins ara i per això volem creixer a tot el mòn”, explica Marc Sallent, CEO d’Audiosnaps.

L’aplicació permet captar una fotografia amb el telèfon mòbil, enregistrar els cinc segons premis de so i compartir-la a les xarxes socials

El funcionament és senzill, l’app registra so quan captures una foto i la guarda en formatJPG. Per escoltar l’àudio s’ha d’obrir amb Audiosnaps, però podràs veure-la en qualsevol lloc, ja que és compatible i compartible a tots els suports i navegadors. Aquest nou sistema és capaç d’inserir 5 segons d’àudio en un sol arxiu, sense necessitat de cap plugin ni actualització.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *