Triar un mar i llogar un vaixell a través d’internet

BoatBureau, empresa online de lloguer d’embarcacions d’oci amb seu a Barcelona, permet als usuaris llogar un vaixell a qualsevol lloc del món.

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]S[/dropcap]eychelles, Tailàndia, Carib, Capri, Croàcia, Maldives, Formentera… BoatBureau permet als usuaris llogar una embarcació a qualsevol punt del planeta i a través d’internet. Amb 12.500 embarcacions disponibles, la firma catalana vol convertir-se en un dels operadors líders al mercat internacional de les agències de lloguer. Per ampliar la seva expansió, BoatBureau ha obert una ronda de finançament per valor de 500.000 euros.

[quote align=”center” color=”#999999″]“Si volies navegar a Mallorca, el resultat a Google era una infinitat d’empreses petites que oferien 5 o 6 vaixells i havies de contactar amb totes elles, nosaltres mostrem tota l’oferta existent”, explica Mercadé.[/quote]

L’objectiu és entrar amb força al mercat rus i xinès, centrat sobretot en el segment de les embarcacions de luxe. Per això l’empresa busca socis o inversors que li ho permetin. “El xàrter està creixent moltíssim, la crisi dificulta la compra d’embarcacions i l’opció del lloguer es una molt bona opció a tot el món”, explica el director general i CEO de la companyia Josep Mercadé.

[quote align=”left” color=”#999999″]L’objectiu és entrar amb força al mercat rus i xinès, centrat sobretot en el segment de les embarcacions de luxe. Per això l’empresa busca socis o inversors que li ho permetin.[/quote]
Actualment, BoatBureau factura 1 milió d’euros a l’any, el 85% de les vendes es produeixen a l’estranger i es distribueixen principalment al mercat europeu: 20% a Europa de l’Est; 14% a Europa Central; 29% a Europa del Sud (un 15% correspon a Espanya); 17% a Escandinàvia, Benelux, Regne Unit i la resta de la UE; 13% a Amèrica; i 7% a la resta del món.

La idea que va fer néixer l’empresa el 2012 va venir de comprovar que l’oferta de vaixells no estava ben agregada a Google. “Si volies navegar a Mallorca, el resultat a Google era una infinitat d’empreses petites que oferien 5 o 6 vaixells i havies de contactar amb totes elles, nosaltres mostrem tota l’oferta existent”, explica Mercadé. L’empresa compta amb responsables geogràfics que cerquen proveïdors d’embarcacions arreu del planeta per permetre després l’internauta a filtrar el tipus d’embarcació que desitja en la destinació on vol passar les vacances.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *