Tres figures internacionals clau del mercat de divises s’uneixen a Kantox com a assessors

Kantox ofereix un sistema d’intercanvi de divises a través d’una plataforma P2P

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]L'[/dropcap]empresa Kantox, amb seu a Barcelona i Londres, ha arribat a un acord amb tres dels exponents clau del mercat de divises a Europa per crear un Consell Assessor. El nou Consell analitzarà els canvis en la indústria amb l’objectiu de posicionar Kantox com el servei alternatiu de referència en una indústria dominada cada cop més per grans entitats financeres.

El fundador de la consultora NFS Grou, Magnus Lind, ex banquer especialitzat en divises i president de Treasury Peer actuarà com a assessor. L’acompanyaran François Masquelier, vicepresident de Finances de RTL Group i vicepresident de l’Associació Europea de Tresorers i Claire Bridel, amb 20 anys d’experiència en institucions financeres com Natixis CIB, Newdge i Fimat. Segons François Masquelier, “les divises haurien de poder-se intercanviar lliurement a través de plataformes P2P. Kantox ha entès que molts finacers tenen problemes amb l’opacitat del mercat i ofereix una solució fantàstica al problema”.

Desafiar el sistema de bancs tradicionals

Kantox és una firma pionera en la indústria del canvi de divises transparent que permet fins a un 80% d’estalvi en comissions comparat amb bancs i brokers.  Ofereix als seus clients la possibilitat d’intercanviar més de 25 divises, amb les quals cobreix el 98% del mercat.  Fundada el 2011, Kantox està desafiant el domini dels bancs tradicionals i porta camí d’assolir els 1.000 milions d’euros en transaccions aquest any. La companyia, que va tancar una ampliació de capital de 6,5 milions d’euros a principi d’aquest any, ha estat nomenada una de les companyies FinTech de major creixement a Europa. “El nostre objectiu ha estat des del primer moment aportar transparència a l’opac mercat de divises, que ha estat manipulat amb comissions injustes aplicades per bancs i brokers”, ha afirmat Phillipe Gelis, cofundador i CEO de Kantox.

Notícies relacionades

Kantox, amb seu a Barcelona i Londres, assolirà la xifra de 250 milions de dòlars transaccionats aquest any

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *