Simon Coll, el gust de la tradició xocolatera

L’empresa Simon Coll, situada a Sant Sadurní d’Anoia, elabora xocolata des de 1840

Maria Coll
Maria Coll, directora comercial de Simon Coll

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]Q[/dropcap]uin gust pot tenir un producte que s’ha estat millorant durant més de 170 anys? En el cas de la xocolata, el gust no pot ser un altre que el de les xocolates Simon Coll. Empresa nascuda al 1840 en terra de cava, Sant Sadurní d’Anoia,  fabrica xocolates d’alta gamma i les exporta a més de 20 països.  Simon Coll pot presumir a més de ser de les poques cases de xocolata que treballa en tot el procés de l’elaboració del producte: des de la selecció del cacau, procedent de  Ghana i Equador fins a l’emmagatzematge.

La personalitat pròpia de les xocolates és un dels tret que distingeix Simon Coll. Així ho destaca Maria Coll, la directora comercial de l’empresa: “a diferència d’altres marques més adreçades al gran mercat, nosaltres tenim un disseny més característic, una manera de fer i un relat propi”.  El catàleg de productes abraça des del producte infantil, l’adult, l’enfocat als regals o a la compra més exclusiva.

[quote align=”center” color=”#999999″]Un dels actius de Simon Coll és Chocolate Amatller, marca dedicada a l’elaboració de xocolata des de 1797, considerada una de les marques en actiu més antigues d’Europa[/quote]

Avui Simon Coll exporta a més de 20 països i pels plans de futur a curt termini passa intensificar la venda en aquests territoris. “A fora el comprador valora aquesta diferenciació, el fet que trobi en el nostre catàleg productes amb un disseny i amb una qualitat que no té al seu país”, explica Maria Coll. El mercat principal és la Unió Europea, però també exporta a altres continents: Orient mitjà, Austràlia o Sud-Amèrica en són alguns exemples. De fet, Perú, Colòmbia o Xile són alguns països on  Simon Coll podria entrar.

Chocolate Ametller, integrada a Simon Coll des de 1973

Un altre dels actius de Simon Coll és Chocolate Amatller, marca dedicada a l’elaboració de xocolata des de 1797, considerada una de les marques en actiu més antigues d’Europa. L’any passat, Chocolate Amatller va obrir de nous mercats a Perú, Eslovènia, Eslovàquia, Letònia, Nova Zelanda, Egipte, Croàcia i Romania, fet que va permetre tancar l’exercici del 2014 amb un increment de la facturació d’un 16,21% respecte a l’exercici anterior.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *