SecurBeach, o com tenir controlats els objectes que portem a la platja

Tres empresaris comercialitzen un sistema antirobatori que permet guardar-hi objectes

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]D[/dropcap]es d’aquest estiu ja no s’ha de patir perquè ens robin els objectes que portem a la platja. Tres empresaris han dissenyat i posat a la venda el SecurBeach, un sistema antirobatori que permet guardar els objectes de valor i que queda ancorat a la sorra. A més, l’invent podria arribar també a diversos punts de Sud-amèrica i els Estats Units i aprofitar l’estiu d’altres països del món.

“Un dels nostres socis va veure en directe el robatori d’una bossa a Sant Andreu de Llavaneres. Aquí se li va encendre la llum que havia de crear un objecte per impedir robatoris a la platja”. Ho explica Lluís Díaz, un dels tres socis que han engegat el projecte de SecurBeach. Díaz explica que és un sistema lleuger i robust: “Pesa menys de 800 grams, té la mida d’un IPAD i per endur-te’l hauries de fer una força de més de 90 quilos”, precisa. A més, és prou resistent per aguantar els cops d’algú que el vulgui obrir sense permís amb un objecte contundent.

Per tot això, aquests empresaris creuen que és un producte especialment dirigit a particulars que vagin a la platja, però també per gent que hi treballa a l’estiu o perquè els hotels el puguin oferir als seus clients.

Algunes dificultats

El SecurBeach ja es pot comprar per uns 70 euros. Tot i això, els empresaris expliquen que han hagut d’afrontar diverses dificultats. Primer va ser el trobar finançament per poder tirar endavant el projecte i després que les primeres unitats les van poder posar a la venda tot just a principis d’agost, cosa que fa que no hagin pogut explotar tota la temporada d’estiu. D’altra banda, Díaz explica que les platges catalanes han perdut molta sorra aquest any i que la que queda a certa profunditat està humida. “Per això facilitem una pala perquè puguin cavar millor”, reconeix.

, també

Díaz destaca que volen “que el SecurBeach no es pari de fabricar en tot l’any”. Per això aprofitaran la millora del temps que començarà en altres punts del planeta: “La setmana que ve anem a Tenerife i tenim converses per fer-lo arribar a Xile, Colòmbia, Mèxic, Argentina, Miami i Itàlia”. Només a Sud-amèrica compten vendre 150.000 unitats des d’ara fins el mes d’abril de l’any que ve.

 

[divider scroll_text=””]

 

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *