Saps quina és l’empresa més gran del món de productes ecològics d’higiene íntima?

Cohitech, de Balsareny, competeix amb les grans multinacionals en productes per a la higiene íntima de la dona

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]N[/dropcap]éixer el 2006, exportar 8 anys després el 60 per cent a un total de 30 països i facturar 2’5 milions d’euros. L’empresa Cohitech establerta a Balsareny (Bages) s’ha convertit en l’empresa més gran del món en productes ecològics d’higiene íntima per a la dona. El seu fundador Ramon Vendrell va decidir apostar pel seu propi producte fabricat en cotó 100% i reduir, d’aquesta manera, el risc de patir al·lèrgies en utilitzar productes tradicionals.

[quote align=”center” color=”#999999″]“Nosaltres no competim amb formes ni mida de producte, fem un producte que quan la dona el prova no vol tornar al tradicional”, afirma Vendrell.[/quote]

“Un 20% de les dones acudeixen a l’especialista per tenir símptomes, generats per l’ús de materials plàstics i altres elements químics”, afirma Vendrell. Per evitar aquestes situacions, Cohitech va començar a fabricar tampons i compreses amb materials naturals com el cotó. Segons Vendrell, l’objectiu número u de l’empresa és la salut de la dona; el segon és el medi ambient, per això utilitza matèria prima ecològica, sense productes químics ni pesticides; i el tercer objectiu és la responsabilitat social. Amb aquestes premisses, Cohitech ha aconseguit competir amb les grans multinacionals a partir d’un producte diferent. “Nosaltres no competim amb formes ni mida de producte, fem un producte que quan la dona el prova no vol tornar al tradicional”, afirma Vendrell.

L’estratègia de creixement

L’empresa està creixent als mercats on fins ara ocupa una quota petita i, en els mercats més grans, països amb més de 50 milions de persones, hi està instal·lant plantes de producció. El camí per ampliar mercats és per al fundador de Cohitech “ser presents en les fires del sector on hi hagi afluència del persones del sector de la salut i del producte natural i ecològic”.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *