SafeKeeper Card: Com no oblidar les contrasenyes

La SafeKeeper Card.
La SafeKeeper Card produïda per Akrocard
La targeta permet guardar 50 claus diferents per espais digitals. Costa 25 euros i se n’han venut 150.000 a França.

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]Q[/dropcap]ui no ha tingut mai cap problema a l’hora de recordar alguna de les contrasenyes que tenim per les xarxes socials o pàgines d’Internet? La proliferació de tot tipus de pàgines a la xarxa fa que també augmentin les possibilitats d’oblidar-se d’alguna de les claus que utilitzem per accedir-hi.

Per solucionar aquest problema Akrocard ha ideat la SafeKeeper Card: “Buscàvem un producte totalment segur i això ho és”, explica el cap de màrqueting de la companyia Oriol Puente. La targeta permet guardar 50 contrasenyes diferents i porta un xip incorporat. S’utilitza amb un lector de targetes i a partir de la primera vegada amb un sol click, si es vol, es pot entrar directament a la web que es vulgui sense haver d’escriure la clau d’accés. Ja es pot comprar per Internet a 25 euros a través de la web de la companyia.

Akrocard està a Vall-llobrega (Baix Empordà) i Barcelona. El mercat internacional és el seu principal objectiu. De moment han venut a França una gran part de les 150.000 unitats que han fabricat, una xifra que asseguren que es podria multiplicar. També estan en converses per distribuir el producte per l’estat espanyol en botigues i negocis relacionats amb la informàtica.

 

[divider scroll_text=””]

 

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *