Produir per al sector de la construcció i créixer any rere any

Accesus produeix maquinària d’elevació i preveu contractar més treballadors si augmenta la demanda exterior.

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]A[/dropcap]ccesus és una empresa catalana en expansió amb molt pocs competidors. Produeix maquinària d’elevació per efectuar treballs en alçada sobre grans construccions, ja sigui en ponts, molins d’energia eòlica o altres infraestructures i edificis. Sobretot ha treballat en països sud-americans. Cuba, República Dominicana, Panamà i Mèxic són alguns exemples i actualment també són presents en països emergents com l’Índia. L’escassa competència afavoreix el procés d’ d’aquesta empresa de L’Hospitalet de Llobregat. Només als Estats Units i al Regne Unit es produeixen plataformes en alçada adaptables i personalitzades a cada projecte. “A Espanya hi ha empreses grans que en produeixen en sèrie però no es poden adaptar com fem nosaltres a cada obra en particular”, assegura el responsable comercial Manuel Manzano. Tot i això, l’enfonsament del sector de la construcció a Espanya fa inviable el negoci només mirant cap al mercat interior. ’Aquest país [Espanya] no té diners ni ganes de fer projectes ben fets”, per això asseguen que cal sortir a “països que tenen capacitat de fer projectes grans”. De la facturació anual, gairebé un milió d’euros, el 40% prové de l’.

[quote align=”center” color=”#999999″]“A Espanya hi ha empreses grans que en produeixen en sèrie però no es poden adaptar com fem nosaltres a cada obra en particular”[/quote]

Actualment Accesus compta amb vuit treballadors, quan fa vint mesos eren només tres en plantilla. “Vam marxar de les multinacionals on treballàvem i vam muntar aquesta empresa”, afirma Manuel Manzano. Si el Saló Construmat de Barcelona, que se celebrarà al mes de maig, funciona contractaran més persones, ja que una o dues comandes suposa que s’hagin de “reforçar” amb més personal. Accesus espera que del Saló Construmat sorgeixin projectes per executar dins de la Unió Europea. Paradoxalment el vell continent és un mercat encara desconegut per a aquesta empresa.

[divider scroll_text=””]

 

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/mcodola[/social] @mcodola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *