Pirobloc augmenta un 25% l’exportació en els primers sis mesos de l’any

L’empresa de Barberà del Vallès líder en fabricació de calderes de fluids tèrmics ven a més de 60 països

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]S[/dropcap]i hi ha una empresa que avança a pas de gegant en el camí de la , aquesta podria ser Pirobloc, situada a Barberà del Vallès. Dedicada a fabricar i dissenyar calderes d’olis tèrmics per a ús industrial ha augmentat un 25% les aquest primer semestre de l’any i, respecte el total, ja ven a l’exterior el 70% de la producció.

[quote align=”center” color=”#999999″]Fruit d’aquest èxit en l’exportació, Pirobloc ha crescut el primer semestre un 10% i espera fer-ho a final d’aquest any un 15% amb una facturació de 4 milions d’euros.[/quote]

Un dels mercats en què l’empresa Pirobloc, està centrant més esforços per consolidar les vendes és el nord-americà. L’empresa de Barberà del Vallès va obtenir el 2012 la certificació de qualitat ASME, imprescindible per comercialitzar els seus productes als Estats Units. Però a banda dels EUA, les calderes d’aquesta fàbrica s’exporten a més de 60 països (entre ells, països de la UE, Xina, Brasil, Singapur o Emirats Àrabs). Fruit d’aquest èxit en l’exportació, Pirobloc ha crescut el primer semestre un 10% i espera fer-ho a final d’aquest any un 15% amb una facturació de 4 milions d’euros.

Pirobloc es va fundar l’any 1977 i actualment compta amb una cartera d’un miler de clients per als quals fabrica intercanviadors de calor, calderes de recuperació de gasos i calderes de vapor elèctriques.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *