Pasiona tanca el 2013 amb un augment del 20% de la seva plantilla

L’empresa ha tancat contractes amb més d’una dotzena de clients internacionals que li han confiat el desenvolupament dels seus projectes estratègics

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]P[/dropcap]asiona Consulting, empresa especialitzada en tecnologies Microsoft, ha incrementat un 20% la seva plantilla al llarg de l’’exercici 2013, arribant a la xifra de 95 treballadors. Aquest augment s’’afegeix al que es va produir l’any 2012, quan la companyia va passar de 67 a 80 treballadors.

Per a l’any 2014, Pasiona Consulting preveu mantenir un ritme similar respecte a la contractació de personal, de forma que preveu superar àmpliament la xifra de 100 treballadors. Actualment, més del 80% de la plantilla de Pasiona compta amb certificacions oficials Microsoft. A l’’espera de tancar l’’exercici econòmic, les xifres de Pasiona Consulting constaten una línia de creixement sostingut. Al llarg de l’’any 2013, s’ha consolidat l’’aposta per l’’expansió, tant al mercat internacional (Regensburg i Londres) com a l’intern (l’’empresa té seu a Barcelona, Madrid i Bilbao).

Canvi de tendència

Durant l’’exercici 2013, Pasiona ha tancat contractes amb més d’una dotzena de clients internacionals que li han confiat el desenvolupament dels seus projectes estratègics. Aquestes empreses han optat per la companyia catalana en lloc dels seus habituals proveïdors ubicats a països emergents però de baix cost com son l’Índia i/o l’Argentina. David Teixidó, director general de Pasiona, considera aquest canvi de tendència “molt positiu per a Pasiona, però també pel desenvolupament econòmic del país si es confirma que diferents clients internacionals comencen a optar per l’’adquisició de tecnologia espanyola”. Segons el director de la firma això significa que l’empresa pot ser competitiva i oferir a la vegada productes d’una major qualitat”.
Sobre Pasiona Consulting
Fundada al març de 2007 i amb seu a Barcelona, Madrid, Bilbao, Londres i Munic (Regensburg), Pasiona Consulting és una companyia de serveis informàtics líder en el coneixement de l’arquitectura .net de Microsoft.  L’empresa desenvolupa aplicacions a mida: des de terminals financers adaptats a la banca o solucions específiques per al món de la indústria.

 

Vegeu també:
Pasiona exportarà solucions tecnològiques Microsoft a Colòmbia

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *