Pasiona exportarà solucions tecnològiques Microsoft a Colòmbia

El director general de Pasiona, David Teixidó.
El director general de Pasiona, David Teixidó.
L’any passat va augmentar la facturació en un 21%, després d’obrir una seu a Londres

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]L[/dropcap]a consultora catalana Pasiona portarà els seus coneixements tecnològics a Sud-amèrica. En declaracions a ExportNews.cat, el director general de la companyia David Teixidó ha afirmat que “l’empresa vol buscar la rendibilitat que no pot trobar al mercat interior”. Pasiona desenvolupa aplicacions a mida, no estàndards, a partir de l’entorn .net de Microsoft: des de terminals financers adaptats a la banca o solucions específiques per al món de la indústria. 

[quote align=”center” color=”#999999″]En la fase d’ l’empresa busca nous treballadors, preferentment catalans, però també comptarà amb treballadors locals[/quote]

Segons Teixidó, el mercat sud-americà “té molt més recorregut en l’àmbit de la tecnologia” que el de països del centre i del nord d’Europa com Alemanya que estan molt avançats. El director general de Pasiona explica que és en els països emergents “on cal obtenir realment beneficis”. Un dels motius que els ha portat a a exportar, segons afirma, és que les administracions s’hagin “prostituït”. “Els concursos públics l’únic que valoren són les propostes més econòmiques”, assegura, en detriment d’altres més específiques o amb més valor afegit.

[quote align=”center” color=”#999999″]Per a Teixidó, consolidar l’empresa a l’exterior depèn de “l’espurna”, és a dir aconseguir un gran compte que enforteixi el projecte en aquest país.[/quote]

L’any passat Pasiona va augmentar la facturació en un 21%, fins als 3’3 milions d’euros. La companyia es va fundar l’any 2007 a Barcelona i en els anys successius va obrir seus a Madrid (2009), Bilbao (2011) i Londres (2012). El pla d’internacionalització preveu consolidar la presència de l’empresa a Colòmbia en un termini d’uns tres anys. Per a Teixidó tot depèn de “l’espurna”, és a dir d’aconseguir un gran compte que enforteixi el projecte i consolidi l’empresa en aquest país. En aquesta fase d’internacionalització Pasiona preveu ampliar plantilla, preferentment amb treballadors catalans, però també comptarà amb treballadors locals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *