Nou empreses catalanes del sector dels productes del mar es promocionen a Bèlgica

La Fira se celebra del 23 al 25 d'abril. Foto: Euroseafood.com
La Fira se celebra del 23 al 25 d’abril. Foto: Euroseafood.com

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]E[/dropcap]l Departament d’Agricultura, a través de l’empresa pública Promotora d’ (PRODECA), acompanya la participació de 9 empreses catalanes del sector de productes del mar en la 21a edició de la fira European Seafood Exposition, que se celebrarà a Brussel·les (Bèlgica), del 23 al 25 d’abril.
European Seafood Exposition és el saló internacional i punt de trobada dels representants del sector dels productes del mar. Congrega anualment compradors, venedors, agents, supermercats i minoristes que volen trobar les novetats que presenta la indústria.

Es tracta d’una de les fires més importants a Europa dedicada als productes del mar, equipaments, tecnologia i processos, i un espai per entrar en contacte amb els principals compradors. En l’edició anterior, 24.266 visitants procedents de 140 països van poder conèixer els productes de les 1.635 empreses expositores de 76 països.

Entre les empreses participants hi ha Alfrisa, de Barberà del Vallès, Caviar Nacarii, de Sant Just Desvern o Cocedero de Mariscos, de Barcelona, provinents del sector del peix i el marisc. També hi participen empreses d’additius alimentaris com Laboratorio Fisch & Tech o Laboratorio DPA, totes dues de Cornellà de Llobregat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *