No és or només el que lluu

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#c9104a”]A[/dropcap]tur desbocat, concursos de creditors, empreses corruptes i corruptores, rebaixes salarials o indemnitzacions milionàries per a grans directius. Són elements que en bona mesura omplen avui les planes econòmiques i polítiques de la premsa i mitjans de comunicació. Fets, certament noticiables, que acaben però amagant l’esforç i el treball de  l’encara avui poblat teixit empresarial català, la veritable mina d’or de l’economia catalana, formada sobretot per una enorme base industrial i empreses de serveis de diversa índole. Dins d’aquesta teranyina de notícies negatives hi ha aquesta altra teranyina d’empreses que cada dia dóna un motiu per creure en la remuntada.

Però que ningú s’equivoqui, a ExportNews.Cat no amagarem les mancances de les empreses catalanes, ni els acomiadaments, ni tampoc la mala gestió política, ni l’ofec que el govern espanyol sotmet de forma reiterada i premeditada a les infraestructures i a l’economia catalana en general. En aquest diari, el primer centrat de forma exclusiva a difondre les novetats del món de l’exportació catalana, expliquem tot el que afecta la de Catalunya, a partir de tots els actors que hi influeixen. Creiem que, en un moment en què les xifres exportadores s’han convertit en un indicador cabdal per observar i analitzar l’evolució de l’economia, oferir una plataforma informativa d’aquest tipus pot ajudar tot aquell que li interessi a formar-se una visió més matisada sobre la situació global de l’economia catalana. Satisfets estarem si com a mínim ajudem a esvair dubtes en un moment de confusió i inseguretat com els actuals.

No només però hi haurà espai per a informacions empresarials. També, i com a pilar fonamental, ExportNews.Cat donarà veu a aquells entesos que poden aportar informació de qualitat sobre tot allò referent al món de la internacionalització. Professionals, empresaris, catedràtics i periodistes hi diran la seva en forma d’entrevistes, notícies, o bé a través d’articles d’opinió. Volem esdevenir, en definitiva, un espai que canalitzi l’actualitat que genera el món de l’exportació. Agraïts estarem si tots aquells interessats en l’exportació ens feu arribar propostes i suggeriments per fer que l’or llueixi com toca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *