Neix la primera plataforma de serveis gratuïts per a pimes exportadores

Nemhi vol fomentar la cultura exportadora i formar les empreses en comerç internacional

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]C[/dropcap]omunicar, formar i generar sinèrgies. Aquests són alguns dels pilars sobre els quals asseguren els responsables de Nemhi que volen constituir-se. Es tracta de la primera plataforma de serveis gratuïts per a pimes especialitzada en serveis de consultoria per a l’exportació. L’eina pretén activar una xarxa que uneixi professionals i empreses que exporten o tenen interès a començar a fer-ho i així organitzar activitats conjuntes.

La plataforma té coma objectiu “fomentar la cultura exportadora, formant les empreses en comerç internacional i generant sinèrgies entre elles per aconseguir augmentar les de la indústria”, segons indica Martí Roca, representant de Nemhi.

Els professionals que utilitzin aquesta plataforma disposaran de serveis com accions formatives, sessions sobre mercats i tendències de l’exportació, distribució de newsletters, etc. També s’oferirà l’anàlisi de dades facilitades per les empreses –sota estricte acord de confidencialitat- i es proposaran associacions i col·laboracions entre companyies i productes complementaris.

“Volem contribuir a fomentar un teixit industrial fort, dinàmic, modern i amb visió global, que observi el món com al seu mercat natural i que generi una comunitat empresarial oberta, col·laboradora, capaç d’ajudar-se i generar sinergies per ser més fort i competitiva amb l’entorn internacional”, conclueix Roca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *