Un ‘sistema únic’ d’anestèsia per exportar a 150 països

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=ByS52fb_ojM&feature=youtu.be[/youtube]

Medcom Flow crea una màscara que permet intubar, ventilar i vigilar el pacient a la vegada

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]E[/dropcap]l Totaltrack VLM. Així és com s’anomena el producte que Medcom Flow acaba de patentar a nivell mundial. Un “avenç en l’anestèsia” que des de la companyia creada per Medcomtech es defineix com “un producte únic”. Com es pot veure al vídeo, es tracta d’un sistema que permet intubar i ventilar al pacient alhora i fins i tot veure l’interior de la tràquea o aspirar les secrecions de laringe o gàstriques. “És un producte especialment dirigit a intubacions complicades i per facilitar la feina a l’anestesista”, ha explicat Joan Sagalés, director general de Medcomtech.

El CEO de la firma ha afegit que el Totaltrack VLM permet adaptar-se a les particularitats que tingui cada intervenció on calgui un aparell així. “És com si tinguéssim un cotxe per anar per autopista, la muntanya o navegar per un llac”, ha exemplificat Sagalés. “El sistema permet que l’equip mèdic tingui 3 i 4 alternatives de ventilació”, ha afegit. També ha destacat que s’abarateixen els costos dels equips mèdics i és un producte poc invasiu amb el pacient.

Bona acollida

El sistema va ser presentat per primer cop a principis de mes a Barcelona al congrés europeu d’anestesistes, d’on han sortit diversos contactes per portar-lo a Rússia, Índia o Japó. A l’octubre es podrà veure a un congrés mèdic que hi haurà a San Francisco.

Canvi d’estratègia

La sortida al mercat del Totaltrack VLM coincideix amb un canvi en l’estratègia de la companyia de Viladecans. Primer es va crear la divisió Medcom Flow especialment per fabricar i comercialitzar productes d’anestèsia. A més, han ampliat el seu radi d’actuació: fins ara sempre havien comercialitzat productes d’altres companyies i estaven basats en els mercats de Portugal, Espanya i Itàlia. Amb Totaltrack VLM esperen arribar a 150 països.

 

[divider scroll_text=””]

 

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *