Logistics Masters Worldwide Spain s’incorpora a Logistic Masters Worldwide Global

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]E[/dropcap]l sector logístic català està d’enhorabona. Logistic Masters Worldwide China Ltd acaba d’incorporar una empresa catalana a la seva xarxa de filials per tot el món, en aquest cas una amb oficines a Palau-solità i Plegamans, Barcelona. Amb l’acord, la multinacional xinesa obté un important canal per accedir al mercat llatinoamericà, una zona on l’empresa catalana està present des de fa diversos anys.

La logística, clau de LMW Spain.
La logística, clau de LMW Spain.

El director de LMW Spain, Oriol Asturgó, ha explicat a ExportNews.cat que, a més, l’acord aportarà a la seva empresa “l’accés a l’entramat de corresponsals a nivell mundial que disposa LMW Global; és un win win des del minut zero”, ha destacat. Amb l’acord, LMW Spain afiança el seu model de negoci, basat en donar cobertura des del nostre territori a qualsevol punt del món. D’aquesta manera s’incorpora al conglomerat que forma LMW Global, empresa de logística aplicada al sector marítim i aeri fundada el 1998 i amb seu a Hong Kong.

Per mar, aire i terra

El transport per via marítima ha estat l’activitat principal de LMW, tot i que també ofereix logística aèria, convencional, transports especials i trincatjes.

Per mar, la firma està implantada als ports de Barcelona, València, Algesires, Bilbao i Vigo, ofereix la possibilitat d’exportar i importar contenidors des de o fins a qualsevol punt del món. Per aire, LMW té acords amb les principals companyies aèries del món per oferir la màxima rapidesa al menor cost. Això li permet transportar mercaderies perilloses, consolidar o desconsolidar mercaderies al magatzem que tenen a Polinyà o contractar xàrters, entre d’altres. LMW incorpora amb aquesta aliànça serveis pròpis de consolidat ( LCL ) desde Xina a Espanya, i Espanya a Centre- Amèrica. Finalment, la firma també permet transportar qualsevol tipus de càrrega per carretera, fins i tot especial o perillosa.

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *