L’embalatge de fusta com a sinònim de luxe

Pujolasos wood & pack  aposta per donar valor als envasos

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]C[/dropcap]ada cop són més les empreses que es dediquen a apostar per productes sostenibles. N’hi ha unes quantes, però, que volen que no només el contingut sigui respectuós amb el medi ambient. És el cas de Pujolasos wood & pack, empresa de Sant Pere de Torelló especialitzada en el desenvolupament i la fabricació de taps i embalatge de fusta de luxe per la perfumeria, la cosmètica, l’ambientació de la llar i les begudes.

Un dels productes que pot fer Pujolasos.
Un dels productes que pot fer Pujolasos.

Des de fa una temporada l’empresa ha decidit apostar perquè el futur de l’envàs, sobretot en l’àmbit de la cosmètica d’alt nivell, es comenci a treballar amb fusta. El gerent de la firma, Àngel Pujolasos, comenta que hi ha una tendència general molt positiva “a que no es vegi la fusta no només com un element ecològic, sinó també com un sinònim de qualitat i prestigi”. En aquest sentit, també treballen perquè serveixi per potenciar l’elegància i la innovació: “Ens apassiona la nostra feina i ens agrada  desenvolupar conjuntament amb les nostres clients producte diferent que no està al mercat”, destaca Pujolasos. L’any passat van augmentar un 38% la seva facturació, i aquest any van a un ritme del 40% de creixement.

Pujolasos és una empresa familiar fundada el 1967 i que amb el canvi de generació ha apostat per la innovació i la I+D. Per això compten amb un departament de desenvolupament propi que els hi permet innovar constantment.

L’exportació és un element bàsic de la firma. Actualment venen fora el 62% dels seus productes, sobretot a Europa,  Estats Units, Dubai, Mèxic i Austràlia. Aquesta presència a l’exterior els ha obligat a adaptar-se als costums de cada territori: “Hi ha països més acostumats a utilitzar la fusta com un element orgànic, en d’altres volen taps amb fusta amb incrustacions de  diamants d’Swarowsky per a obtenir un producte més presumptuós i a Dubai, alhora d’olorar la fragància, apliquen el perfum al tap en comptes d’aplicar-lo al canell o a una tira paper, per dir tres exemples. Són realitats que has de tenir en compte”, avisa Pujolasos.

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *