La visió internacional, una de les consideracions pel Premi Jove Empresari

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]95[/dropcap] projectes opten al Premi Jove Empresari, que organitza l’Associació Independent de Joves Empresaris Catalans (AIJEC) i que s’entregarà l’11 de juny.  El guardó vol premiar “qui millor representi la iniciativa emprenedora, la innovació i les noves visions del món empresarial laboral”, però en aquesta edició també es tindrà en compte la visió internacional del projecte.

El president d’AIJEC, Marc Bonavia, ha explicat que existeix un col·lectiu de joves que “volen donar la volta a la crisi, convertint les seves idees en realitats de negoci i creant llocs de treball”. En aquest sentit, l’associació compta amb la campanya Tu Sumes. Som Job Creators per tal d’evidenciar que empresa i empresari sumen a la societat valor, oportunitats i llocs de treball, equiparant el perfil dels joves emprenedors als creadors de valor social.

El termini de presentació de projecte es tancarà definitivament el 20 de maig. En aquell moment l’organització espera haver superat les 102 candidatures rebudes en l’edició de l’any passat. El 22 s’escolliran els tres finalistes del que és la vintena edició del guardó. Finalment, l’11 de juny es coneixerà el guanyador en un acte al Camp Nou.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *