La històrica Escofet preveu augmentar les exportacions aquest any un 25%

Daniel Narváez, director comercial d'Escofet 1886
Daniel Narváez, director comercial d’Escofet 1886
L’empresa crea elements arquitectònics de disseny amb un formigó d’alta resistència

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]E[/dropcap]l disseny de qualitat sempre ha estat el tret distintiu d’Escofet 1886. Des de fa uns anys, però, s’ha focalitzat a construir elements arquitectònics (façanes, mobiliari urbà i altres construccions urbanes), mitjançant un formigó d’alta resistència (UHPC). Es tracta d’un material que millora les propietats i durabilitat del formigó tradicional. A més, simplifica la neteja dels grafits i no li afecten les gelades ni la sal. A la recent Fira Construmat de Barcelona, Escofet ha estat finalista en la categoria de Producte per a la Construcció.

[quote align=”center” color=”#999999″]Si cal, Escofet incorporarà nou personal per “fer front a les exigències dels mercats” on son presents, explica Daniel Narváez, director comercial.[/quote]

Amb el mercat espanyol especialment deteriorat, l’empresa barcelonina confia en l’exportació per augmentar les vendes, fins a un 25% aquest 2013. “L’exportació sempre havia estat important per a nosaltres, però ara agafa una rellevància molt més gran”, explica Daniel Narváez director comercial d’Escofet. Actualment l’empresa factura 10 milions d’euros i exporta el 60% de la producció, un percentatge que és majoritari repecte el conjunt de vendes des fa tot just un parell d’anys.

Treballs realitzats per Escofet a la Sagrada Família
Treballs realitzats per Escofet a la Sagrada Família
Oberts a incorporar nous treballadors

Mercats com el francès, belga o britànic estan ja consolidats, però l’empresa confia aquests propers mesos a augmentar significativament la xifra de negoci en països com Polònia, països nòrdics i també als EUA. En funció dels resultats que se n’obtinguin, l’empresa valorarà reestructurar els departaments. Si cal, incorporarà nou personal per “fer front a les exigències dels mercats on som presents”, explica Daniel.

Una empresa històrica

Fundada el 1886 a Barcelona, Escofet fabrica encara avui les rajoles hexagonals del Passeig de Gràcia, elements arquitectònics per a la Sagrada Família i, entre els seus treballs a la capital catalana, hi ha també la façana del Palau Sant Jordi.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *