La consultora tecnològica Necsia obre oficina a Xile

L’empresa preveu augmentar un 20% la seva facturació el 2014

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]L[/dropcap]a consultora tecnològica Necsia ha començat a operar a Santiago de Xile i preveu augmentar la seva facturació un 20% aquest exercici. La firma ha iniciat la seva expansió internacional a Llatinoamèrica després d’obrir una altra oficina comercial al Regne Unit.

Necsia Latam compta amb una plantilla de 10 treballadors que se sumen als 250 que l’empresa ja té a Espanya. Els principals clients a la capital xilena són el sector de la banca, els serveis públics i les infraestructures. “La nostra estratègia internacional, en el cas de Llatinoamèrica, és acompanyar els nostres clients i les serves operacions a l’estranger amb l’objectiu d’ajudar-los a ser més segurs, eficients i col·laboratius”, explica Miguel Planas, soci fundador i conseller delegat de Necsia.

La nova oficina també pretén potenciar les noves obertures previstes per als pròxims anys dins de l’estratègia d’expansió de la companyia a l’Amèrica Llatina.

Especialitzada en seguretat de la informació

Necsia es posiciona al mercat com a consultora especialitzada en serveis tecnològics de seguretat de la informació, col·laboració empresarial, desenvolupament en noves tecnologies i infraestructures de sistemes. La companyia, de capital espanyol, té la seu al districte 22@ de Barcelona, a més d’oficines a Madrid, Santiago de Xile i una representació comercial a Necsia.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *