Kids&Us continua la seva expansió internacional amb l’obertura de centres a Mèxic, Portugal i la República Txeca

L’empresa especialitzada en l’ensenyament d’idiomes en edats primerenques compta en l’actualitat amb 156 centres a Europa

[dropcap type=”circle” color=”#FFFFFF” background=”#4F4F4F”]K[/dropcap]ids&Us prepara l’obertura d’escoles d’idiomes a Mèxic, Portugal i la República Txeca. L’empresa intensifica d’aquesta manera la seva expansió internacional cap a nous mercats, en el que suposa la primera sortida d’Europa des de la seva creació, ara fa 11 anys. Actualment, compta amb centres a Espanya, Andorra, Itàlia, França i Bèlgica. En total, aquest curs són 156 escoles que sumen més de 40.000 alumnes.

Aprenentatge primerenc

Kids&Us és una xarxa d’acadèmies d’idiomes especialitzada en l’aprenentatge primerenc. Ofereix cursos per a nens a partir d’un any d’edat seguint una metodologia pròpia i exclusiva que es basa en la immersió lingüística i en la reproducció del procés d’adquisició de la llengua materna. Kids&Us té la seva seu a Manresa (Barcelona), des d’on es dissenyen els cursos i es desenvolupen tots els materials pedagògics.

Els plans de futur de la companyia es van presentar el passat cap de setmana en la convenció anual, que va reunir a Sitges a més de 400 persones vinculades a l’empresa. Les obertures internacionals s’afegeixen a les que es produïran a Espanya el proper curs escolar.

Notícies relacionades:
L’empresa Kids&Us ofereix l’aprenentatge de l’anglès a partir de la immersió lingüística en nens d’entre 1 i 18 anys.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *