Kantox, amb seu a Barcelona i Londres, assolirà la xifra de 250 milions de dòlars transaccionats aquest any

 Una empresa catalana que factura 30 milions d’euros pot arribar a estalviar-se 400.000 euros en intercanvi de divisa P2P

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]E[/dropcap]l perfil majoritari de client de Kantox és l’empresa exportadora o importadora que necessita fer operacions amb altres divises. A través d’aquesta plataforma d’intercanvi, l’empresa pot estalviar-se gran part de les comissions que avui s’enduen bancs i brokers. Un sistema ideat per tres experts en el camp de la tecnologia aplicada a les finances (FinTech) que van decidir crear un sistema d’intercanvi de divises alternatiu al convencional. Permet estalviar fins a un 80% del cost.

[quote align=”center” color=”#999999″]Moltes empreses necessiten estalviar costos i no pensen a fer-ho en l’intercanvi de divises “quan pot arribar a ser el 30% de l’objetiu d’estalvi en un any”.[/quote]

“Arran de treballar amb moltes empreses a nivell de direcció financera vèiem que el món d’operacions de divises és un món deliberadament opac”, afirma Antoni Rami, un dels fundadors de l’empresa. Rami sosté que hi ha espai per crear una alternativa al servei tradicional, “amb la màxima transparència”. “Convido a qualsevol a mirar la pàgina d’un banc i trobar quan cobren per una divisa. No ho trobaran”, sentencia.

Empreses catalanes que facturen 30 milions d’euros poden arribar a estalviar-se 400.000 euros a través d’aquest sistema P2P. “Oferim estalvi des del minut 1”, explica Rammi. Tot i això, segons Kantox, moltes empreses necessiten estalviar costos i no pensen a fer-ho en l’intercanvi de divises “quan pot arribar a ser el 30% de l’objetiu d’estalvi en un any”.

Kantox té avui 250 clients i opera amb vint tipus de divisa. L’empresa té seu a Barcelona i a Londres i té l’objectiu d’ampliar plantilla de 22 a 35 persones aquest any.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *