Ictiva, un gimnàs online que porta monitors esportius a un miler de llars sud-americanes i espanyoles

En els primers set mesos d’activitat, Ictiva.com ja compta amb més de 1.000 abonats, 200 de Xile

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]S[/dropcap]egons el Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS), el motiu pel qual els ciutadans no practiquen esport és per manca de temps, per motius econòmics, o bé per vergonya de mostrar-se en públic. Ictiva.com, una start-up catalana ha ideat una plataforma online que evita tots aquests impediments: el primer gimnàs online a Espanya. El sistema permet practicar des de casa 21 activitats sota un pla de treball dissenyat per un monitor especialista en cada disciplina.

[quote align=”center” color=”#999999″] En els països sud-americans, el portal juga amb un altre factor que els afavoreix. La inseguretat de les grans metròpolis porta molts ciutadans a no practicar esport per por de sortir al carrer. Un problema que Ictiva.com també resol.[/quote]

En els primers set mesos d’activitat, Ictiva.com ja compta amb més de 1.000 abonats i 20.000 usuaris registrats al web. D’aquests, 200 abonats són de Xile on al mes de juliol van iniciar una campanya comercial per introduir-se en aquest país.  “Estem estudiant la manera de buscar franquiciats dins d’altres països de parla hispana. El més difícil era fer la web i la plataforma, ara només queda comercialitzar-la”, afirma Orlando Pérez, un dels socis i impulsors de l’empresa. En els països sud-americans, el portal juga amb un altre factor que els afavoreix. La inseguretat de les grans metròpolis porta molts ciutadans a no practicar esport per por de sortir al carrer. Un problema que Ictiva.com també resol.

Tot i això, el principal interès de l’empresa està avui mateix a augmentar la bossa de clients al mercat espanyol. Preveu facturar 548.000 euros aquest 2014 i assolir el milió d’euros l’any 2017.

Un gimnàs 2.0 amb serveis d’alt valor afegit

Ictiva.com compta amb factors de diferenciació molt marcats. Totes les activitats que s’ofereixen al web són realitzades per monitors especialitzats en cadascuna de les matèries. Els abonats poden veure la seva evolució a través de gràfics personalitzats en els quals poden consultar el seu índex de massa corporal, el pes o el volum i consultar dietes elaborades per especialistes de l’Agrupació de Dietistes-Nutricionistes Especialitzats en Esport. La plataforma també inclou una botiga online on comprar productes dietètics i continguts informatius sobre aspectes relacionats amb la salut.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *