Grifols posa en marxa la construcció d’una nova planta al Brasil

Acte de col·locació de la primera pedra al Brasil
Acte Grifols de col·locació de la primera pedra al Brasil
Les vendes al mercat llatinoamericà se situen al voltant de 90 milions de bosses de conservació de components sanguinis anuals.

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]E[/dropcap]l grup empresarial català especialitzat en el sector farmacèutic-hospitalari i companyia pionera en medicina transfusional ha iniciat la construcció d’una nova planta al Brasil destinada a la fabricació de bosses per a l’extracció i conservació de components sanguinis. L’empresa ha celebrat l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova instal·lació, situada a 20 quilòmetres del centre de Curitiba, capital de l’Estat de Paranà. L’objectiu d’aquesta planta és satisfer de forma més efectiva la demanda del mercat llatinoamericà que se situa al voltant de les 90 milions d’unitats a l’any.

El projecte de construcció de la nova planta, en què Grifols invertirà 5 milions d’euros, s’ha articulat conjuntament amb la societat brasilera CEI, de la qual Grifols disposa del 60% de les accions. Sobre una superfície total construïda d’uns 26.000 metres quadrats, la instal·lació comptarà inicialment amb una línia de dosificació i muntatge amb capacitat de produir 2 milions de kits (bosses d’extracció i conservació de components sanguinis) anuals. A més, la planta també compta amb un magatzem de matèria prima i producte acabat amb capacitat per a més de 1.250 ubicacions. Inicialment, la nova fàbrica de Brasil serà complementària de la planta de Grifols a Múrcia, però a llarg termini, totes dues es convertiran en unitat productives independents.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *