Geseme internacionalitza en menys d’un any els serveis reconeixement mèdic a directius

El referent internacional de Barcelona en l’àmbit sanitari permet l’empresa aconseguir al mercat exterior la meitat dels seus clients
La doctora Catalina Vadell, directora mèdica de Geseme
La doctora Catalina Vadell, directora mèdica de Geseme

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]E[/dropcap]l grup empresarial Geseme té al darrere 50 a anys de trajectòria en l’àmbit de la medecina preventiva. Fins l’any passat però aquesta tasca s’havia centrat en pacients catalans i espanyols i en baixar la demanda, com en tants altres sectors, l’empresa va decidir emprendre el camí de la . En un any, la meitat dels clients ja són estrangers. Angolesos, russos o saudites són els orígens de la majoria d’ells.

“Ens hem adaptat al mercat de forma immediata, que és el crec que ha de fer qualsevol empresa. Si les empreses nacionals baixen vam decidir que ens preparàvem i posàvem recursos per atendre russos, africans o americans”, assegura la doctora Catalina Vadell. El programa Executive Medical Check Up, que permet que en poques hores una persona sigui avaluada per diferents especialistes mèdics i sotmesa a diferents proves en l’àmbit de la medecina preventiva, és un dels serveis més demandats per companyies multinacionals, que ofereixen aquest servei a directius com a part dels beneficis no salarials. El servei no té unes característiques uniformes per a tots els clients. Segons explica, la doctora Vadell, cada pacient demana un tipus de proves. “Pels problemes que han tingut a Rússia amb les radiacions, els directius d’aquests països valoren molt més una prova com la ressonància magnètica”, apunta Vadell.

[quote align=”center” color=”#999999″]El servei no té unes característiques uniformes per a tots els clients. Segons explica, la doctora Vadell, cada pacient demana un tipus de proves. “Pels problemes que han tingut a Rússia amb les radiacions, els directius d’aquests països valoren molt més una prova com la ressonància magnètica”, apunta Vadell.[/quote]

Barcelona, referent internacional

Geseme va posar en marxa aquest programa a principis d’any i ha aconseguit captar un bon nombre de clients estrangers, una mitjana de sis per setmana. El prestigi de Barcelona en l’àmbit mèdic i el boca – orella han portat moltes multinacionals a contactar amb aquesta empresa catalana. Per a aquest any Geseme preveu facturar 6 milions d’euros.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *