Gelats de formatge fresc amb codony i de cítrics amb verdures

Sandro Desii, a Esparraguera, sinònim de tradició italiana i catalana però també d’innovació, vol potenciar l’exportació de gelats i pasta

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]F[/dropcap]ormatge fresc i codony, vinagre balsàmic amb gerds i cítrics amb verdures. Encara que ho sembli, no és la carta d’un restaurant: són alguns dels gelats que fa Sandro Desii. Gelats salats, però també en fan de dolços. I pasta, que assequen lentament a 30 graus seguint la tradició napolitana per aconseguir un producte porós que rebi tots els aromes possibles

Pasta de Sandro Desii.
Pasta de Sandro Desii.

Tots els productes els fan seguint la mateixa filosofia. Cristina Desii, cap de vendes de la companyia, explica que fa anys van començar a unir les tradicions italiana i catalana, potenciant ingredients autòctons fins i tot salats per aconseguir resultats sorprenents. Aquesta aposta no els fa oblidar la innovació, i creen nous plats contínuament, com unes angules d’ou amb tinta de calamar.

L’exportació és molt important a Sandro Desii. Els seus productes estan a mig món i ara volen obrir més mercats a Europa i Àsia. Intenten difondre la mateixa filosofia que els va portar a Barcelona a finals dels 60: el gust pels productes autèntics i per la cuina reposada. Tot i aquesta presència a l’exterior, Cristina Desii reconeix que tenen posat el seu interès al Regne Unit, un mercat que creuen que podria rebre “amb els braços oberts” la seva carta de productes.

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *