Es triplica al Baix Llobregat l’interès de les empreses per la internacionalització

Sessions de la Cambra al Baix Llobregat
Sessions de la Cambra al Baix Llobregat
En els 5 primers mesos de l’any, s’ha disparat l’assistència a activitats relacionades amb la a la delegació de la Cambra de Comerç a Sant Feliu de Llobregat.

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]D[/dropcap]e gener a maig, ha crescut l’assistència de professionals i empreses als cursos, tallers, jornades i sessions dedicades a la internacionalització a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona a Sant Feliu de Llobregat. En el mateix període de l’any 2012, van ser 42 les empreses formades a la delegació en aquest àmbit. Enguany, la xifra ha pujat a 130, la qual cosa representa vora un 310% d’increment enfront de les xifres assolides l’any anterior.

En concret, les matèries més sol·licitades han estat el comerç exterior en 50 documents; Com posar preus als productes exportats; Gestió duanera; Internacionalització de la indústria a Europa; Primeres passes de la pime exportadora; Com negociar crèdits documentaris i els tallers GoExport en col·laboració amb la Generalitat. El president del Consell de la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Baix Llobregat, Carles Guilera ha afirmat que treballen amb l’objectiu que “els empresaris vegin la gran oportunitat en l’exportació, a que no es posin barreres al seu propi mercat, a perdre la por i a aplicar estratègies de creixement”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *