Encara vas amb una bicicleta sense personalitzar?

Capsule Bikes fabrica bicicletes de qualitat a un preu assequible i afirmen que “no n’hi ha dues d’iguals”

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]”A[/dropcap] Capsule Bike no hi ha dues bicicletes iguals”. És una de les frases que podria definir l’empresa de Pineda de Mar, que fabrica bicicletes de qualitat a un preu assumible per professionals i, sobretot, per aficionats. Expliquen que tots els quadres estan fabricats amb carboni 3K, material que destaca per la seva lleugeresa, solidesa, rigidesa i una gran capacitat d’absorció.

Alguns dels atletes que utilitzen les bicicletes Capsule.
Alguns dels atletes que utilitzen les bicicletes Capsule.

L’estratègia de la firma és clara: oferir qualitat a un preu raonable i que s’adapti al que realment busques. Per aconseguir-ho ofereixen una personalització gairebé infinita (parlen de més de 3.000 opcions de bicicleta) i productes exclusius (no tenen estocs). A més, Capsule Bike no té intermediaris, la bicicleta passa directament de fàbrica al client. A la seva web reconeixen que no tenen bicicletes barates, però també que poden ser un 30% més econòmiques que models similars d’altres marques.

Capsule Bike compta amb una estudiada estratègia de patrocini de ciclistes i corredors de duatlons i triatlons. Un dels fundadors i gerent de la firma, Xevi Gómez, explica aquesta presència entre els esportistes: “Volem donar una imatge i buscar gent del món de l’esport. El triatló, per exemple, és un esport molt individual i costa trobar patrocinadors, i vàrem pensar que nosaltres podríem ser un d’ells”.

Des de l’any passat estan oberts al públic i des de llavors s’han dedicat a consolidar el projecte a l’estat espanyol. Ara, però, toca centrar la vista una mica més enllà i començar a pensar en l’exportació. França i Itàlia podrien ser els primers destins d’aquestes bicicletes.

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *