Empresaris de les Terres de l’Ebre: “estan abusant de la nostra paciència i això arribarà un dia que esclatarà”

L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre afirma en declaracions a ExportNews.cat que se senten “abandonats” i demanen als polítics que escoltin les peticions de territori.
Daniel Cortijo, vocal de la junta de l’Associació d’Empresaris de les Terres de l’Ebre

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]L[/dropcap]a possibilitat que el Corredor Mediterrani acabi esquivant les comarques de l’Ebre no ha agradat gens l’empresariat d’aquesta zona. Daniel Cortijo, membre de la junta de govern de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre ha afirmat en declaracions a ExportNews.cat que les administracions ‘’estan abusant’’ de la paciència dels ciutadans ebrencs i “del comportament cívic” que han demostrat els darrers anys “en comparació amb altres zones de l’Estat quan reclamen una simple infraestructura”. I afegeix que a les Terres de l’Ebre encara no han arribat “a talls de vies o talls de carreteres, però arribarà un dia en què això esclatarà”. Per evitar-ho demana als polítics que escoltin les peticions que els fan els ciutadans, el comerç i els empresaris d’aquesta zona.

Malestar pel tracte respecte a altres territoris

Cortijo ha afirmat que se senten “abandonats” pel tracte rebut amb altres infraestructures. S’ha referit a la manca d’inversions en el tren convencional i a la gratuïtat de l’AP7 en el tram Torredembarra – Salou per als tarragonins. L’Associació ha lamentat també que ‘’sí que hi hagi calers per construir circunvalacions a la ciutat de Barcelona”. “Som solidaris amb l’aigua, som solidaris amb la manca de pressupost per acabar l’autovia, per millorar les comunicacions en tren”, assegura, mentre que a altres indrets, també de Catalunya, “sí que hi ha diners” per a altres projectes.

[divider scroll_text=””]

 

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/Mcodola[/social] @Mcodola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *