El setor de l’etiquetatge internacional premia la catalana IPE Innovaciones para Etiquetajes

El director adjunt d'IPE Innovaciones para Etiquetas Francesc Egea
El director adjunt d’IPE Innovaciones para Etiquetas Francesc Egea

[dropcap type=”circle” color=”#FFFFFF” background=”#4F4F4F”]I[/dropcap]PE, Innovaciones Para Etiquetajes, empresa pionera en fabricació d’etiquetes autoadhesives de qualitat, sleeves i altres materials de packaging, ha estat reconeguda amb un esment honorífic en l’última edició dels premis “World Label Awards”. Es tracta d’uns premis que atorguen les associacions mundials de fabricants d’etiquetes i que reconeixen la innovació i el desenvolupament tecnològic en el sector. El jurat està format per membres de les diferents associacions mundials del sector de l’etiquetatge.

El treball premiat destaca per la qualitat en els detalls ja que es tracta d’una etiqueta amb uns efectes i combinacions de certa complexitat pel que fa al material triat per imprimir i les estampacions aplicades. Una estampació en calent i impresa d’una sola vegada que permet crear una etiqueta d’alta qualitat que representa fidelment la combinació entre un estil modern i alhora una imatge tradicional de la marca productora del cava. L’etiqueta desenvolupada per a Bodegas Planas Albareda, també va ser reconeguda en l’última edició dels premis FINAT’2013 (Federació Internacional de Fabricants d’Etiquetes Autoadhesives).

Segons Francesc Egea -Adjunt a Gerència de IPE- “Treballem cada projecte amb molt detall, aplicant els últims avanços tecnològics i buscant la combinació de materials, tintes, acabats, etc.. òptima per a cada tipus d’etiqueta. Per això, aquests reconeixements ens enorgulleixen alhora que ens impulsen a seguir apostant per la innovació i inversió en tecnologia, cosa que ens permet buscar noves formes de superar-nos contínuament”.

Més de 50 anys d’experiència

IPE, Innovaciones Para Etiquetajes és un grup empresarial especialista en impressió d’etiquetes i packaging d’alta qualitat des de 1962. La seva filosofia d’empresa està basada en la millora contínua en els processos i productes, és per aquest motiu que està certificada amb la ISO 9001 per la prestigiosa companyia alemanya d’inspecció TÜV. L’exportació és una pràctica habitual des de fa uns vuit anys. Tot i que en percentatges més aviat modestos als inicis, avui l’exportació ocupa el 25-30% de la facturació total (11 milions d’euros) provinent majoritàriament d’Alemanya, Itàlia i França.

Notícies relacionades

IPE mira cap a l’Europa de l’Est, on molts fabricants hi arriben de la Xina pels beneficis logístics 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *