EcoFèretres: fèretres de cartró, econòmics i respectuosos amb el medi

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]É[/dropcap]s possible d’estar compromès amb l’entorn i el medi ambient i oferir a la vegada un comiat com cal a una persona estimada. Això és el que devien pensar a Dec Dissenys amb Cartró, una empresa manresana que ha dissenyat un fèretre de cartró, amb materials 100% ecològics i a un preu molt més assequible que un fèretre de fusta tradicional. “Ecofèretres DEC representa una alternativa funerària més ecològica, sostenible i propera, una opció més amable a l’hora d’emprendre l’últim viatge”, assegura Jordi Garcia, arquitecte i fundador de Dec Dissenys amb Cartró.

[quote align=”center” color=”#999999″]“Ecofèretres DEC representa una alternativa funerària més ecològica, sostenible i propera, una opció més amable a l’hora d’emprendre l’últim viatge”, assegura Jordi Garcia[/quote]

Un dels productes més innovadors d’aquesta empresa que produeix mobiliari efímer amb materials reciclables i ecològics són els Ecofèretres. En tractar-se d’una estructura de cartró estan pensats especialment per a les incineracions i per a ser exportats al mercat europeu, “on la sensibilitat i les característiques del negoci funerari tenen un altre tarannà”, afirma Jordi Garcia. De disseny sobri i senzill, els materials emprats són resistents, 100% renovables i de proximitat i, a nivell de cost, representen una alternativa més econòmica que els models convencionals. “La col·laboració amb professionals de l’àmbit del disseny tèxtil o del disseny gràfic han permès de trobar un punt d’equilibri òptim entre funcionalitat i elegància, entre sobrietat i singularitat, preservant sempre la dignitat i la discreció estètica que requereix el moment”, argumenta Garcia.

Sobre DEC Dissenys de Cartró

DEC desenvolupa projectes globals i complexos a mida. Exposicions, interiorisme comercial, estands per fires o expositors de producte en són alguns exemples. “Adaptem els nostres dissenys a les necessitats del client o creem noves solucions en cartró per oferir-li una resposta totalment personalitzada”, explica Jordi Garcia. Entre els seus clients figuren administracions com la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya o el Ministeri de Foment.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *