Disseny català per a l’urbanisme europeu, americà i asiàtic

Institut de Cultura de l'Islam, a París, il·luminat per Santa&Cole
‘Institut des Cultures de l’Islam’, a París, il·luminat per Santa&Cole
 Santa&Cole exporta el 80 per cent de la seva producció servint-se d’un disseny de qualitat i d’alt valor afegit

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]E[/dropcap]specialistes en il·luminació domèstica i de carrer, o com ho anomenen a Santa&Cole indoor o outdoor, l’empresa establerta a Cardedeu ha fet del disseny el seu emblema per entrar en un bon grapat de països de gairebé tots els continents. L’enfonsament del mercat interior ha portat Santa&Cole a prémer l’accelerador per consolidar mercats com l’europeu (França, Itàlia, Suïssa o Alemanya), i també els EUA, Sud-amèrica i països de l’Orient Mitjà i asiàtics. L’any passat la firma va facturar 12 milions d’euros i espera créixer el 2014 fins als 14 milions d’euros.

[quote align=”center” color=”#999999″]”No tots els mercats estan prou madurs per al nostre disseny, però en molts països ens veuen com el futur”, afirma Lluís Trujols[/quote]

L’aposta pel disseny, però, a Santa&Cole s’adapta al país de destinació. “No tots els mercats estan prou madurs per al nostre disseny, però en molts països ens veuen com el futur”, afirma el director general Lluís Trujols, en referència sobretot als països sud-americans. Per entrar als països més llunyans, Santa&Cole ha trobat en les llicències de comercialització la millor manera per entrar en aquests mercats. “Som una empresa de coneixement”, afirma Trujols. Segons el director general, “no té sentit creuar l’Atlàntic amb bancs i faroles quan a través de llicenciataris es pot produir i distribuir directament en el país”. De vegades la barrera és cultural, però d’altres també poden ser entrebancs legals. Per això per a Santa&Cole és important “trobar un partner local que conegui molt bé les normatives i el mercat local”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *