Delicatessen Pack o com exportar a través de quinze milions de turistes

Catalonian Food, una cooperativa que agrupa una vintena de productors catalans, ha decidit exportar aprofitant un dels principals actius de l’economia catalana: el turisme. L’empresa ha posat en marxa una iniciativa anomenada Delicatessen Pack dirigida als turistes que anualment visiten Catalunya (més de 15 milions de persones).

[quote align=”center” color=”#999999″]Catalonian Food vol que el visitant trobi aquests productes al seu hotel i ho pugui enviar al seu país, ja sigui al seu domicili o en forma de regal a familiars o amics.[/quote]

Una de les seleccions de productes de Delicatessen Pack
Delicatessen Pack de Catalonian Food

El Delicatessen Pack és una experiència gatronòmica formada pels productes catalans més tradicionals i emblemàtics. Des d’anxoves de l’Escala, fuet o oli d’oliva verge extra -en el pack de productes salats – fins a coca de vidre, turró, carquinyolis o d’altres – en el pack de productes dolços. També hi haurà disponible un pack de productes ecològics.

La tasca comercial arrencarà amb la presentació oficial el proper 15 de gener. L’objectiu és aprofitar el potencial turístic del país i apropar-se als més de 15 milions de turistes estrangers que arriben a Catalunya anualment. Catalonian Food vol que el visitant trobi aquests productes al seu hotel i ho pugui enviar al seu país, ja sigui al seu domicili o en forma de regal a familiars o amics. “Volem que els turistes que venen a Catalunya i tasten les tapes de rigor puguin emportar-s’ho fàcilment a casa”, afirma Ramon Carner, gerent de Catalonian Food. El pack podrà trobar-se en hotels de 4 i 5 estrelles d’arreu de Catalunya, aparthotels, botigues o estacions ferroviàries.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *