Cosmètics que es mengen

Alqvímia treu al mercat càpsules antienvelliment, per aprimar o per ajudar a la salut hormonal de la dona

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]A[/dropcap]lqvímia està especialitzada en la cosmètica natural d’alta qualitat. Ara, l’empresa de Tortellà (Garrotxa) ha fet un pas més enllà i ha creat cosmètica que es menja. En concret, en forma de càpsula i amb el nom de Be Beautiful Foods. N’hi ha de diverses classes: per combatre l’envelliment de la pell, per perdre pes i per ajudar a la salut hormonal de la dona.

Les càpsules cosmètiques d'Alqvímia.

Les càpsules estan formades per olis essencials i productes 100% naturals, com oli de gerd, de magrana, germen de blat, oli d’onagra o fins i tot tè verd.

Aquesta nova classe de cosmètics completen un catàleg de productes que es pot trobar a tot el món. Ja ven a l’estranger el 50% de la seva producció, i aquest any el veuen com el de la consolidació del mercat asiàtic, amb l’obertura de 4 tendes a la Xina i l’inici de la distribució a l’Índia, i el de l’obertura de l’americà, on esperen aterrar al segon semestre de l’any. Aquesta estratègia els hi dóna bons resultats: els dos primers mesos de l’any han pujat un 60% les seves vendes respecte el mateix període del 2013.

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *