Caves Bolet es fixa en els Estats Units pel 2014

La firma de Castellví de la Marca vol passar de produir 50.000 ampolles a 300.000

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]F[/dropcap]a més de set generacions que la família Bolet es dedica al cultiu de vinya i a fer vi. Avui en dia, la companyia compta amb 66 hectàrees en diverses zones i altituds a Castellví de la Marca (Penedès). Tenen 11 referències de vi i cava, totes amb un punt en comú: “Fem cultiu ecològic i obtenim un producte natural, sense productes químics i provinent 100% de les nostres terres”, explica Xavier Bolet, director comercial de la companyia. El producte natural està cada cop més present a la cistella de la compra, i Caves Bolet ho nota: “Estem visquent un boom. No para de trucar-nos gent de botigues on-line i ecològiques per vendre vi ecològic”, reconeix.

Bolet, però, lamenta que la situació política influeix les vendes i critica els boicots “de les dues bandes”. També reconeix que els preocupa la competència deslleial de gran multinacionals “que venen ampolles de cava a menys d’un euro. És impossible”.

La seva estratègia és apostar fort pel mercat català i l’exterior. Exporten un 40% de la seva producció a través de petits importadors que busquin productes ecològics i que valorin la qualitat per sobre de tot. Suïssa, Japó, Holanda, Dinamarca i Colòmbia ja han tastat Bolet. El seu gran objectiu són els Estats Units, on volen fer una missió comercial el 2014. “Aquí el mercat està més saturat, i l’ t’obre un gran ventall de possibilitats”.

De cara al futur, Bolet vol passar de les 50.000 ampolles que produeixen a més de 300.000. Tot, però, seguint la mateixa filosofia: “El millor premi que et poden donar és guanyar un tast a cegues”.

[divider scroll_text=””]

 

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *