Calçots a la brasa envasats al buit per vendre arreu del món

Catalonian Food busca 30 productors per consolidar la plataforma exportadora de gastronomia artesana

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]O[/dropcap]li, arròs de pals, formatges, ratafia o melmelada són productes que Catalonian Food inclou a la seva plataforma per vendre gastronomia catalana a l’exterior. Aquest any espera repetir i fer créixer l’experiència de l’any passat de vendre calçots a la brasa/flama a punt per al seu consum. L’any passat en va vendre a Londres i aquest any espera repetir amb altres països. L’envàs, pioner, va causar expectativa a la Fira del Calçot de Valls, on es va presentar el cap de setmana passat. A cada paquet hi ha una dotzena de calçots acompanyats de la seva salsa, que es poden aconseguir per menys de 10€.

[quote align=”center” color=”#999999″]”Aquell petit empresari que té un bon producte, que el ven a Catalunya, però que li ha baixat la demanda i vol aconseguir un increment de vendes d’un 10 o un 15% a l’exterior pot fer-ho a través de Catalonian Food”, explica Carner.[/quote]

Catalonian Food actualment està formada per una desena de petits productors i busca consolidar-se per a aquest 2014. Per això necessitarà ampliar la cooperativa amb d’altres productors catalans que vulguin exportar. Ramon Carner, gerent de Catalonian Food, fa una crida al petit productor que vol vendre a l’exterior perquè se sumi a aquesta plataforma. “Aquell petit empresari que té un bon producte, que el ven a Catalunya, però que li ha baixat la demanda i vol aconseguir un increment de vendes d’un 10 o un 15% a l’exterior pot fer-ho a través de Catalonian Food”, explica Carner.

D’entre els països on aquesta plataforma espera fer-hi contactes hi ha el Brasil, la Xina i Anglaterra.

També recomanem:

Neix Catalonian Food, per facilitar l’exportació al petit productor

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *