Blackzi vol exportar el seu cafè a partir del 2014

L’empresa cafetera ven a l’estat espanyol des de finals del 2012 i preveu una facturació de 5 milions el 2017

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]L[/dropcap]a firma de cafè Blackzi espera començar a exportar el seu cafè a partir del 2014. És part de l’estratègia de la firma, que distribueix els seus productes a professionals de l’hosteleria i la restauració: “Quan vam començar ja teníem aquesta visió internacional, i ara ho volem confirmar”, explica un dels creadors de Blackzi, Juan Manuel Calvo. Alemanya, Regne Unit, França, Itàlia i els països de l’est són alguns dels objectius que tenen al cap. “Un producte italià com el nostre té un valor afegit que s’ha d’aprofitar”, destaca Calvo.

Abans no arribi la sortida a l’exterior, s’han concentrat en l’expansió pel mercat espanyol. En tres anys esperen haver-lo cobert, així com comptar amb una xarxa de 30 distribuïdors. De moment es pot trobar a Barcelona, Llevant, Balears i Saragossa. A finals de l’any 2013, l’empresa té previst començar el procés de comercialització de la marca a Madrid.

El cafè Blackzi no es pot comprar directament al supermercat. Per això es vol augmentar la presència de la marca en diversos esdeveniments. De moment s’ha creat l’anomenada The Coffee Society, una plataforma que vol donar suport al sector hoteler a través de l’organització d’esdeveniments culturals i concerts en aquells locals on es consumeix la marca Blackzi. La firma també té presència a xarxes socials com Facebook, Spotify o Instagram.

Ampliació de capital

Aquesta estratègia va acompanyada d’un procés de creixement de la firma. S’acaba de produir una ampliació de capital de 600.000 euros i l’entrada de nous socis a l’accionariat: Ponso SL, propietat de la família d’Antonio Pont, president d’honor de Borges; Famitex Inversiones SL, de la família Teixidó; i STS Inversions SL, matriu de STS Grup. Segons Calvo, aquestes noves incorporacions “enforteixen Blackzi financerament i aporten coneixement i experiència”.

 

[divider scroll_text=””]

 

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *