El president de la patronal CECOT detecta “un punt de reindustrialització en l’economia”

Abad diu que a l’estranger “es comença a reconèixer” l’esforç de l’Estat espanyol

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]E[/dropcap]l president de la patronal CECOT, Antoni Abad, creu que a l’estranger “es comença a reconèixer” l’esforç de l’Estat espanyol per introduir canvis a la seva economia. Ho ha dit en les Jornades d’Economia i Empresa que s’han fet aquest dilluns a Caldes de Montbui. Abad també ha destacat que detecta “un punt de reindustrialització en l’economia”.

El líder de la patronal ha participat en una de les taules que s’han fet, concretament la que discutia sobre la de l’empresa familiar. Ha avisat que no és el mateix exportar que internacionalitzar-se, i ha qualificat de “magnífic” que els joves marxin per formar-se: “Tornaran amb un bagatge molt bo”, ha destacat.

Abad també ha insistit que cal “reforçar les fortaleses” i ha receptat humilitat, alhora que ha celebrat que amb la crisi ara es valori més la formació i l’esforç.

Traves als emprenedors

Abad també ha posat xifres sobre la taula per comparar les facilitats que hi ha en diverses zones del món a l’hora de crear una empresa. Ha explicat que a Finlàndia calen 3 procediments i 14 dies, mentre que a Espanya s’han de fer 10 passos i tardes uns 47 dies.

Notícies relacionades:

Andreu Mas-Colell demana a les PIMEs que creixin

 

[divider scroll_text=””]

 

[social type=”twitter” opacity=”dark”]http://www.twitter.com/jaumevb[/social] @jaumevb

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *