20 empreses de Mercabarna s’uneixen en un clúster per incrementar les exportacions

El conseller Pelegrí i el  director general de Mercabarna, Josep Tejedo, en un moment de l'acte.
El conseller Pelegrí i el director general de Mercabarna, Josep Tejedo, en un moment de l’acte.
En el polígon s’hi concentren 700 empreses que tindran la possibilitat d’iniciar-se en l’exportació a través d’aquest clúster

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#4f4f4f”]E[/dropcap]l clúster Mercabarna Export, que ja treballa des de fa uns mesos, està constituït per una vintena d’empreses que volen incrementar les des del mercat de Barcelona. Aquest dimarts al matí la direcció del mercat l’ha presentat amb l’objectiu de promoure que les petites i mitjanes empreses s’iniciïn o augmentin les . La vintena d’empreses associades al clúster treballaran per aconseguir noves rutes des del port i l’aeroport de Barcelona i elaboraran estudis per detectar necessitats en els mercats internacionals.

[quote align=”center” color=”#999999″]Els empresaris de Mercabarna esperen augmentar les vendes cap a països com Polònia i Alemanya (pel que fa a les fruites i hortalisses), Xina (per al peix) i carn per als països del nord d’Àfrica.[/quote]

Els empresaris de Mercabarna esperen augmentar les vendes cap a països com Polònia i Alemanya (pel que fa a les fruites i hortalisses), Xina (per al peix) i carn per als països del nord d’Àfrica. El director general de Mercabarna Josep Tejedo, ha destacat l’enorme potencial que pot tenir aquest clúster per donar suport emprenedors i pimes catalanes, per a les quals l’exportació és un factor decisiu per a l’exportació.

Mercabarna no només concentra els mercats majoristes de la ciutat de Barcelona, sinó també nombroses firmes d’elaboració, comerç, distribució, importació i exportació de productes frescos i congelats.

Compta amb una superfície de 90 hectàrees, on es concentren més de 700 empreses, que donen feina a 23.000 persones. Els productes de Mercabarna arriben a tot Espanya i a nombrosos països del món.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *